RGA – Godkjennelse for returnerte varer

Skjema for registrering av RGA-saker

Her registrerer du garanti- eller reparasjonsforespørselen din elektronisk. Alle henvendelser av denne typen skal ha et særegent RGA-nr.

Gjelder henvendelsen feilbestillinger og feilsendinger, ta kontakt med vårt kundesenter på tlf. 67 11 88 27 eller e-post ordre@resmed.no. Hvis du henvender deg til oss via e-post, skal du IKKE sende varen tilbake før du har mottatt et RGA-nummer.

Fyll ut alle felter så nøyaktig som mulig. Alle felter merket med * MÅ fylles ut. Når du har trykket på ”send registreringen”, mottar du en kvittering på e-post som skal legges ved enheten. Det er derfor viktig at du oppgir en gyldig e-postadresse pga. at kvitteringen din sendes til denne e-postadressen. Du har også mulighet til å skrive ut kvitteringen fra kvitteringssiden, om du ikke mottar e-post fra utenforstående systemer. Enheten sendes deretter til ResMed Norge AS sammen med kopi av kvitteringen. Trykk bare en gang på ”send registreringen”.

Vi gjør oppmerksom på at utstyr som skal sendes inn til reparasjon, skal være rengjort og desinfisert iht til Helseforetakene interne rutiner. Vi forbeholder oss retten til å returnere utstyr, som ikke er rengjort iht til disse rutinene.

Kundeinformasjon

Produktinformasjon